Güncel Haberler

Apex Legends: Yeni Shockwave Oynanış Fragmanı Yayınlandı – TEKNOLOJİ

Battle Sense özelliklerine ve yeni Bot Royale moduna sahip yepyeni E-Bölge haritası Apex Efsaneleri: Şok Dalgasıtüm oyunculara yeni duygular sunmaya hazırlanıyor.

Apex Legends: Shockwave, 6 Ağustos’taki lansmanı öncesinde yepyeni bir oynanış fragmanıyla gelecek sezonu büyük bir enerjiyle karşılıyor.

Şimdi enerjinizi toplayın ve YouTube’daki heyecan verici yeni oynanış fragmanını izleyin!

Apex Legends: Shockwave’de oyuncuları yeni içerikler, materyaller, silahlar ve aşağıdaki özellikler dahil pek çok yenilik bekliyor.

  • Ücretsiz Diriltmeler: Sınırsız Diriltmeler ile 4. turun sonuna kadar oyunda kalabilirsiniz. Bir takım arkadaşı hayatta olduğu sürece oyuncular ve takımları her zaman dirilişle ücretlendirilebilir ve canlandırılabilir.

  • Yeni Harita: E-Bölge – Yüksek gerilim, dikey oyun ve kesintisiz aksiyon için tasarlanan tamamen yeni kısa menzilli harita, E-Bölge geliyor!

  • Savaş Duygusu: Oyuncular, görünür düşman sağlık çubukları ve düşmanın öne çıkan özellikleriyle güçlerinin arttığını hissedecekler. Sadece görüşünüzü kaybetmemeye dikkat edin.

  • Straight Shot Revival ve Bot Royale: Oyuna giren oyuncular, Shockwave’in başlangıcından itibaren her zaman ek bir “düz atış” hakkına sahip olacak. Ayrıca yeni Bot Royale modu 6 Ağustos’tan itibaren kullanıma sunulacak. Oyuncular, robotları tek başına veya hazır bir ekiple çöp sahasına göndererek gerçek bir mücadele deneyimi yaşayabilecek.

  • Yeni meta silah: Akimbo: Oyuncular iki P2020 ve Mozambik’i kullanarak savaş alanını tüm enerjileriyle renklendirebilecek ve ateş güçlerini otomatik olarak ikiye katlayabilecekler.

Apex Legends: Shockwave, 6 Ağustos’ta EA uygulaması, Epic Game Store ve Steam aracılığıyla PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch ve PC’de çıkacak. Daha fazla Apex Legends haberi için oyunun resmi X, Instagram, TikTok ve YouTube hesaplarına göz atabilir veya en son güncellemeler için playapex’i ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu