Güncel Haberler

İnstagram açık mı? Bazı kullanıcılar giriş yapabildi, bazıları ise hayal kırıklığına uğradı

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) Instagram sosyal platformuna dün sabah saatlerinde uyguladığı erişim engellemesi devam ediyor.

NE ZAMAN AÇILACAK?

BTK’nın “site bilgi talep sayfasında” Instagram’a erişimin engellenmesi kararı alındığı belirtildi. Gözler hükümetin üzerindeyken Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Instagram’ın açılma koşullarını açıkladı.

iStock-483093275

Bakan Uraloğlu, Instagram yöneticileriyle temas halinde olduğunu belirterek, onların da talepleri olduğunu, eksikliklerin giderilmesi halinde Instagram’ın 1 saat içinde açılacağını söyledi. Ancak açıklamanın üzerinden saatler geçmesine rağmen hala bir gelişme yaşanmadı.

iStock-995933142

INSTAGRAM AÇIK MI?

Sosyal platformu her dakika güncelleyen kullanıcılar erişim engelinin kaldırılmasını sabırsızlıkla beklerken, bazı kullanıcılar ise sayfaya eriştiklerini iddia etti. Daha sonra diğer kullanıcılar hızla siteye erişmeye çalıştı ancak başarısız oldu. VPN kullanmadan siteye nasıl erişebileceklerini anlamayan kullanıcılar, diğer kullanıcıları hayal kırıklığına uğratıyordu. Instagram’ın ne zaman açılacağı konusunda hükümetten henüz bir açıklama gelmedi.

Önceki içerik Sonraki içerik

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu